Bilete Aventurile lui Pinocchio @ Amo Restaurant - Drumul Taberei - 29 iun, ora 11:30 - AMO - Restaurant & Lounge

Aventurile lui Pinocchio @ Amo Restaurant - Drumul Taberei

AMO - Restaurant & Lounge, Bucuresti

sâmbătă, 29 iunie, ora 11:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
PRESALE - Bilete la preț redus pana Vineri

Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
Se achită bilete atât pentru părinti cât și pentru copii.

47,68 lei2649 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Eroul spectacolului nostru vă așteaptă să treceți prin mai multe aventuri. Chiar de la începutul spectacolului facem cunoștință cu Pinocchio, de când tatăl lui, Gepetto, se hotărăște să nu pună ultima bucată de lemn pe foc și să facă din ea o papușă de lemn care “să cânte și să danseze”, cu care să colinde toată lumea.

În loc să ajungă la școală, Pinocchio ajunge la teatru de păpuși unde îi cunoaște pe Arlechino, Colombina dar și pe marele “Mangiafuocco”. Hotărât să ajungă acasă se oprește peste noapte într-un han unde este păcălit de Motan și Vulpe. Zâna Albastră și cei trei doctori fac posibil deznodământul cu bine.

Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, dar ....mai ales faptul că nu e bine să minți.

Actorii vor da viață personajelor: Pinocchio, Gepetto, Arlechino, Colombina, Mangiafuocco, Motanul, Vulpea, Zâna Albastră și Cei trei doctori.

Spectacol de teatru recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului cultural Caravana cu Spectacole la Amo Restaurant (Parcul Drumul Taberei, Strada Drumul Taberei nr. 115, Sector 6, București)

Powered by Teatru la Cinema

#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

Vă rugăm să vă prezentați la locație cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului pentru a vă ocupa locurile preferate.