Bilete Capra cu trei iezi @ Diverta Lipscani - 29 iun, ora 11:00 - Diverta Lipscani

Capra cu trei iezi @ Diverta Lipscani

Diverta Lipscani, București

sâmbătă, 29 iunie, ora 11:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Bilete reduse până VINERI

Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
Se achită bilete atât pentru părinti cât și pentru copii.

47,68 lei3708 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi fost nu s-ar fi povestit....o capră care avea trei iezi: cel mare, cel mijlociu și cel mic. Care de care mai frumușel și mai năzdrăvan din fire....ca toți iezii.

Da se pare ca iedul cel mic era cel mai ascultător si capra tare mândră mai era de el...Toate bune si frumoase, numai că pe vremea aceea trăia si un lup flămând, ce tot dădea târcoale pe lângă casa caprei....sa-i mănânce iezisorii. Dar intr-o zi cand capra a plecat dupa: "Frunze-buze....Mălăieși in călcăieși ....știți dumneavoastră cei care ați citit povestea....iaca și lupul....bate la ușa iezisorilor...Apoi...dacă i-o fi mâncat sau nu, nănaşul lup pe iezișorii cei năzdrăvani.... Vă poftim sa aflați ce și cum s-o gătat povestea noastră!

Actorii vor da viață personajelor: Ion Creangă, Capra, cei trei iezi și Lupul.

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute.

Un spectacol pus in scenă in cadrul programului cultural Caravana cu Spectacole @ Diverta Lipscani (Centrul Vechi, Strada Lipscani nr. 30-34, București, Sector 3).

Powered by Teatru la Cinema

#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

  • Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. Se achită bilete atât pentru părinț cât și pentru copii. 
  • Vă rugăm să vă prezentați la locație cu 30 de minute înainte de inceperea spectacolului pentru a vă ocupa locurile preferate. 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.