Bilete Turtița năzdrăvană@ Clubul Țăranului – La Mama - 17 aug, ora 11:00 - La Mama - Clubul Țăranului

Turtița năzdrăvană@ Clubul Țăranului – La Mama

La Mama - Clubul Țăranului, București

sâmbătă, 17 august, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ca orice poveste, și cea a turtiței noastre începe cu “au fost o dată ca niciodată un Moș și o Babă, triști că nu aveau un copil

Într-o zi, Moșul o roagă pe Băbuță să îi facă o turtiță. Baba face turtiță după placul moșului, dar când o lăsă la răcit, Zâna bună da viață turtiței, spre a le face o bucurie bătrânilor.

Dar ce credeți? Turtița, prinzând viață, dorește să cunoască lumeași fugi în pădure. Cu cine credeți că se va întâlni Turtița năzdrăvană și prin ce peripeții va trece?

Actorii vor da viață personajelor: Povestitorul, Moșul, Baba, Turtița, Iepurașul, Ursul, Lupul, Vulpea, Vânătorul și Zâna. 

Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului cultural  Caravana cu Spectacole la Clubul Țăranului – La Mama (Muzeul Țăranului Român, Intrarea Monetariei nr. 3, Sector 1, București ) 

Powered by Teatru la Cinema

#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

  • Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. Se achită bilete atât pentru părinț cât și pentru copii.
  • Prețul unui bilet este pentru întreaga masă și include numărul de locuri aferent.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.